Skip to main content

Denim fodral till iPad Mini / iPad Mini 2 (Orange)

Plånboksfodral till Apple iPad Mini / iPad Mini 2 av bra kvalité som är tillverkat av starkt och tåligt material och utformat för att passa utmärkt till din Apple iPad Mini / iPad Mini 2. Ett plånboksfodral är som namnet antyder en snillrik kombination av ett fodral och en plånbok för din Apple iPad Mini / iPad Mini 2. Detta är mycket lämpligt för alla Apple iPad Mini / iPad Mini 2 användare som längtat efter ett ändamålsenligt sätt att bära kreditkort och Apple iPad Mini / iPad Mini 2 i samma praktiska paket utan att behöva släpa runt på en extra pryl. Förvarar din dyrbara Apple iPad Mini / iPad Mini 2 samt kort.Nu kan du frigöra plats i fickor och handväska med detta behändiga plånboksfodral! För extra säkerhet och högsta användarvänlighet fästs din Apple iPad Mini / iPad Mini 2 i fodralet så att den sitter stadigt fast samtidigt som den fortfarande kan användas utan att man behöver ta ut den ur fodralet. På så sätt undviker du extra nötning på din Apple iPad Mini / iPad Mini 2. Skulle du råka tappa den eller stöta emot något är telefonen tryggt förvarad i ett plånboksfodral. Den här enastående väskan för Apple iPad Mini/iPad Mini 2 har ett monter som gör det möjligt att ställa din enhet i ett stående läge. Detta gör det super enkelt att skriva eller bekvämt att kolla på film utan att hålla i plattan. Väskan har uttag för att komma åt alla Apple iPad Mini/iPad Mini 2 portar och funktioner.

Praktiskt plånboksfodral Har plats för 2 kreditkort Enheten klickas i ett skal av hårdplast Ställbart fodral, perfekt för youtube-pausen Färg : Orange Material : Gjort av konstläder Passar : Apple iPad Mini / iPad Mini 2

49:- Ord.pris 169:-

Rabatter hos TheMobileStore just nu

  • KOD: design15 - Koden ger 15% rabatt på alla egendesignade skal, fodral, Pop hållare och QI laddare under "Designa eget skal".

Information om TheMobileStore

  • Alltid fraktfri leverans.
  • 14 dagars öppet köp
  • Snabb leverans (1-3 dagar)
  • Enkelt med retur & byte
  • 6 månaders garanti

Dela oss!

Facebook Tweeta